Munka barbereknek

Barber

Kezdjük talán ott, hogy ki is az a borbély, vagy angolosan barber!?
Nos Ő olyasmi mint egy fodrász, de nem pontosan! Ő az aki kifejezetten a férfi hajvágásra specializálódott szakember, és e mellett még az arcszőrzet formázásában is profi szakember.

Az utóbbi évtizedben egyre több barber shop nyílt itt hazánkban is. Ezek olyan fodrászatok, ahol kizárólag férfi illetve fiú vendégeket fogadnak. Itt dolgoznak a barberek.
A sok új barber shop miatt egyre nagyobb igény lett a jó referenciákkal rendelkező, gyakorlott barberekre. Ennek köszönhetően, egyre többször találkozhatunk barber állás ajánlatokkal az interneten is.
Kedvező feltételekkel, kifejezetten igényes helyekre keresnek barbert, jó fix fizetés mellett. Sőt, nem ritka, hogy még a borravalót is megtarthatják ezek a megbecsült szakemberek.
A minőségi szolgáltatás hatására alakulhat ki egy visszajáró fix vendégkör, ez pedig minden barber shop álma, épp ezért alkalmaznak leginkább jól képzett barbereket. Ha kialakul egy dix vendégkör, akkor már nem kell hirdetésre költeni, elég csak várni, hogy az állandó vendégek minden hónapban megjelenjenek egy hajvágásra, vagy egy szakálligazításra.

Megosztás