A barber választás módszerei

Barber

Ha épp most szeretnél egy barbert választani, akire rábíznád a hajdad formázását, sőt, esetleg még az arcszőrzetedet is, akkor jó az irány, egy barber lehet a legmegfelelőbb ember erre.

Na jó, de mi alapján válasszon az ember barbert?

Először is ha van olyan ismerősöd, akinek tetszik a haja, akkor érdemes tőle megkérdezni, hogy hova jár, és mik a tapasztalatai.
Ha ilyen ajánlást nem kapsz, akkor pedig jöhet a keresgélés a neten.
Található elég sok barber shop Budapest területén, így jó, ha több ilyen hely weboldalát is végignézed, mielőtt döntenél. Legtöbb helyen raknak fel a weboldaunkra referencia-munkákat, így ha ott megtetszik valamelyik haj illetve arcszőr fazon, akkor máris egyszerűbbé válik a választásod.

Sőt, ennek az az előnye, hogy ebben az esetben nem is kell sokáig magyarázni a kiválasztott barbernak, hogy milyen frizurát szeretnél, hiszen meg tudod mutatni a fotón egyszerűen.
Persze jó, ha kikéred a választott borbély véleményét arról, hogy az adott frizura neked jól állna-e, így már egészen biztosra tudsz menni, hogy a megfelelő barbernél jársz, és tényleg jól választottál-e frizurát magadnak!

Megosztás