Végre Budapesten is fellép System Of A Down

A világ egyik legjobb koncertbandája 2020. június 17-én tartja első magyarországi fellépését.

Az 1994-ben alakult, és mindössze öt stúdióalbummal rendelkező együttesnek sikerült elérnie, hogy egy szenvedélyes, és soha nem gyengülő, elképesztő koncerteket adó bandaként tartsák számon világszerte.

soad_k.jpg

A zenekar óriási kereskedelmi sikereket ért el öt stúdióalbumával, amelyek közül három is rögtön az első helyen kezdett az amerikai Billboard albumlistán. A System Of A Down-t 4 Grammy-díjra jelölték, a B.Y.O.B. daluk pedig 2006-ban el is nyerte a díjat a legjobb hard rock felvételként. A banda mostanra több mint 40 millió lemezt adott el világszerte.

Az előzenekar a brazil Ego Kill Talent lesz, akik nemrég fejezték be második albumuk felvételeit, és lesz szerencséjük áprilisban a brazil stadionokban turnézni a Metallica és a Greta Van Fleet társaságában. Ezután májusban debütálnak az Egyesült Államokban, majd júniusban Európában lépnek fel.

A budapesti koncertre jegyek október 4-én 10 órától kaphatók, de a regisztrált Live Nation tagoknak már október 3-án 10 órától elővásárlási lehetőségük lesz.