Budapesten koncertezik Nicki Minaj

Az énekesnő európai turnéja Münchenben indul február 21-én, a magyar főváros négy nappal később kerül sorra.

A világhíres hipp-hopp ikon, Nicki Minaj újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról, amely február 21-én kezdődik Münchenben, Németországban és összesen huszonkét várost érint Európában.

minaj.jpg

Minaj úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozik Future helyett a chicagói rapper Juice Wrld, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

– Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is – fogalmazott Minaj. – Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a turnéra.

Az évek során Nicki Minaj határokat döntött, és hatással volt a popkultúra minden szegletére. Minaj 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki legalább alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.

A 2019. február 25-én 19:30-kor kezdődő koncertre jegyek ide kattintva vásárolhatók.

süti beállítások módosítása