Szegeden is színpadra lép Kulka János

Súlyos betegsége után Jakab Tamás, Csákányi Eszter és Bodrogi Gyula partnereként játszik a Don Juanban.

A Szegedi Szabadtéri Moliére-komédiáinak sora egy  saját bemutatóval, a Don Juannal folytatódik. A teljesen megújult Újszegedi Szabadtéri Színpadot felavató, szarkasztikus humorú vígjátékot 2019. július 19-én láthatja először a közönség.

kulkajanos_xarendszerboltorolve_premier_intercom.JPGKulka János az X - A rendszerből törölve premierjén (fotó: Intercom)

Don Juant a Szegeden jól ismert színművész, Jakab Tamás eleveníti meg. A művész meghatározó szegedi munkássága mellett az ikonikus rendező, Emir Kusturica legendás társulatának, az Atelier 212-nek volt éveken át  tagja.

Az elcsábított apácát, Donna Elvirát, aki inkább választotta Don Juant férjnek, mint a zárdaéletet, Csákányi Eszter alakítja. Az alternatív és kőszínházi játékra egyaránt nyitott, izgalmas színésznő a tavalyi Dóm téri vendégjátéka után 2019 nyarán az újszegedi közönséget is megörvendezteti.

Kulka János a meggyilkolt Kormányzót és kőszobrát formálja meg.  Don Juan apját, Don Louis-t a  Nemzet Színésze, a Kossuth-díjas Bodrogi Gyula alakítja.

Az előadás három alkalommal, 2019. július 19-én, 20-án és 21-én lesz látható, jegyek ide kattintva vásárolhatóak rá.

süti beállítások módosítása