JÁTÉK - nyerj jegyet a Macskafogó premier előtti vetítésére

Szeptember 13-tól visszatér a mozikba minden idők egyik legjobb magyar rajzfilmje.

A rajzfilmklasszikus 4K minőségben restaurált képpel és digitálisan felújított, újrakevert hanggal kerül ismét a vászonra, a Magyar Nemzeti Filmalap - Filmarchívum igazgatóság és a Pannonia Entertainment filmforgalmazó együttműködésében szeptember 13-tól országszerte több mint negyven moziban vetítik. A mozipremier kiemelt együttműködő partnere a Macskafogo.hu rajongói közössége, akik együttműködésben az alkotókkal évek óta gondozzák a kultuszfilm utóéletét és az eredeti premier 32. évfordulója alkalmából október 13-án egy exkluzív filmes relikvia- és designkiállítást szerveznek a Pannónia Filmstúdióba, ahol az általuk készített alkotói interjúkat is bemutatják.

macskafogo28.jpg

A Macskafogó egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal parodizálja is ezeket a zsánereket. A Pannonia Filmstúdióban a legnépszerűbb magyar színészek adták a hangjukat ehhez a remekműhöz: Sinkó László, Benedek Miklós, Haumann Péter, Bodrogi Gyula, Mikó István, Kern András és a többi közreműködő számos szállóigévé vált párbeszéddel ajándékozta meg a közönséget.

Három szerencsés játékosunk az art&go és a Pannonia Entertainment közös játéka révén most két jegyet nyerhet a szeptember 12-én, szerdán, 19:00-kor kezdődő premier előtti vetítésre a Pólus Moziba - ehhez csupán annyit kell tennetek, hogy e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre szeptember 12-e, szerda 11:00-ig.

A megválaszolandó kérdés:

Ki kölcsönözte hangját Safraneknek?

A) Benedek Miklós
B) Mikó István
C) Haumann Péter

További tudnivalók:

 A nyerteseket a határidőt követően emailen értesítjük. A nyereményjegyeket a vetítés előtt a helyszínen lehet átvenni.

Jó játékot!