JÁTÉK - Tagadj tagadj tagadj

Egy páros jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Tagadj tagadj tagadj szeptember 15-ei sajtóbemutatójára.

A játék lezárult, a nyertes: Varga Éva

2026-ot írunk, vagy mégsem? Eve, az ígéretes ifjú futóbajnok nő megismerkedik a sportág egyik legjobb edzőjével, aki hamarosan új 'kiegészítő kezelést' ajánl neki. Ha vállalja, ő lehet a világ leggyorsabb futója – de vajon biztonságos, legális és etikus ez a kezelés? A cím a doppingolók kézikönyvének legfontosabb mondatát idézi: "Tagadj mindent, amíg csak képes vagy." A Londonban nagy sikert aratott színdarab leleplezően őszinte, hátborzongató képet ad a sportvilág farkastörvényeiről.

orlai_tagadj_tagadj_tagadj_ullmann_monika.jpgUllmann Mónika (fotó: Takács Attila)

Egy szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet a szeptember 15-én, pénteken 19:00-kor kezdődő sajtóbemutatóra a Hatszín Teátrumba. Ehhez csupán három dolgot kell tennetek:

1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre szeptember 11, hétfő 12:00-ig,
2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon,
3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Mit játszik Ullmann Mónika az előadásban

A) doppingellenőrt
B) edzőt
C) sportolót

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 1x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertest emailben értesítjük, nevét - biztonsági okokból - csak az előadást követően hozzuk nyilvánosságra. A nyereményjegyek átvételének módjáról szintén emailen küldünk majd tájékoztatást.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása