JÁTÉK - Vámpírok bálja jegyek!

A tízéves jubileum alkalmából két db. jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a musical június 6-ai esti előadására.

A játék lezárult, a nyertes: Baráth Brigitta

2007 júniusában mutatta be a PS Produkció Budapesten a Vámpírok bálját, mely azóta is nagy sikerrel fut: eddig 250 ezer néző tekintette meg a Pesti Magyar Színházban látható előadást. A produkció június 5-én ünnepli a tizedik évfordulót, a június 6-ai előadást követően pedig közönségtalálkozó keretein belül is láthatja a közönség a "vámpírcsapatot".

img_8558.jpgFotó: Sárközy Marianna

Egy szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet a június 6-ai, 19:00-kor kezdődő előadásra, melyet vámpírtalálkozó is követ - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre április június 4-én, vasárnap 12:00-ig, 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Ki játssza az alábbi művészek közül a premier óta folyamatosan Krolock gróf szerepét?

A) Feke Pál
B) Langer Soma
C) Egyházi Géza

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 1x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertes nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. A nyereményjegyeket az előadást megelőzően, a helyszínen lehet majd átvenni.

A tízéves Vámpírok báljáról további információkat cikkünkből tudhattok meg.

Jó játékot!